klantenservice medewerker Maastricht

Sector: Administratie / Algemeen
Niveau:
Plaats: Maastricht
Solliciteer

BeschrijvingZie functieomschrijving

Zie functieomschrijving

Jouw baan

Callcentermedewerker, klantenservice medewerker, cli?ntadviseur, service employee, telefonische helpdeskmedewerker, etc. etc.

Allemaal benamingen die de lading niet dekken. Deze functie bij Vodafone is dan ook niet in een paar woorden samen te vatten. Werken bij Vodafone in Maastricht is zoveel meer dan alleen een titel!

Je maakt namelijk deel uit van een team dat staat voor kwaliteit, service, innovatie en trots.

Wij bieden jou nu de kans om deel uit te gaan maken van dit fantastische bedrijf met een state of the art bedrijfsvoering.

Op dit moment zijn we op zoek naar kandidaten die de klanten van Vodafone telefonisch, per mail of per chat willen ondersteunen.

Jij weet dat deze klanten jouw baan mogelijk maken en doet er dan ook alles aan om ze zo goed mogelijk te helpen. De vragen die klanten hebben zijn uiteenlopend van aard en zijn daarom ondergebracht in verschillende categorie?n en afdelingen. Wij kijken waar jouw talent zit tijdens onze uitgebreide selectie en training zodat jij straks op die afdeling gaat werken waar jij het meest in je kracht zit.

Dit is een top parttime baan of fulltime baan in Maastricht voor gemiddeld 30 uur per week waarvoor we op zoek zijn naar een aantal kandidaten, zorg dat jij er bij zit!

Jouw werkplek

Wij vragen veel van je, maar geschikte kandidaten voor deze fantastische baan in Maastricht mogen ook wat van ons verwachten. Zo bieden wij jou:

Een kans op een vast contract (na 6 maanden op uitzendbasis) bij een internationaal marktleider op het gebied van mobiele telefonie met meer dan 347 miljoen klanten. Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een gratis telefoon en abonnement. Een zeer moderne werkomgeving en een fantastische groep collega''s die jou graag in het team opnemen.

Dit is een vacature in Maastricht die je niet wil missen!

Jouw profiel

Niet iedereen komt in aanmerking voor deze baan in Limburg. Van jou verwachten wij dat je:

- Over minimaal MBO werk en denkniveau beschikt
- Affiniteit hebt met de telecombranche
- Minimaal 1 jaar beschikbaar bent
- Minimaal 30 uur per week beschikbaar bent
- Flexibel inzetbaar bent (maandag t/m zaterdag tussen 08.00 en 20.00 uur)
- Zeer klantgericht bent
- Beschikt over analytisch denkvermogen
- Communicatief zeer vaardig bent
- Goed met computers kan werken
- Een echte teamplayer bent

Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren