Mechanical Engineer

Sector: Constructie / Ontwerp
Niveau:
Plaats: Maastricht
Solliciteer

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij het netwerk van de Nieuwe Professional! Experis bemiddelt al meer dan 25 jaar hoogopgeleide professionals in Engineering, Finance, IT en Professional Management Assistance. Dit betekent dat we al duizenden professionals aan een nieuwe vaste of tijdelijke uitdaging hebben geholpen. Onze pay- off is niet voor niets I Am More. Ofwel je bent zoveel meer dan je CV. Wij weten dat als geen ander dus kunnen we de ‘perfect match’ maken tussen jou en je nieuwe werkgever. We kennen onze opdrachtgevers goed en jou – na onze intensieve kennismaking- nog beter.

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd Ingenieurs- en adviesbureau. Men is voor de locatie in Maastricht op zoek naar een Equipment (Mechanical) Engineer.

Je werkt op de afdeling Mechanical Engineering. Die houdt zich vooral bezig met het maken van studies en het ontwerpen en specificeren van leidingsystemen en apparatuur voor procesinstallaties. Als Equipment Engineer houd je je bezig met het zelfstandig ontwerpen van industri?le installaties, het maken van equipmentspecificaties en het opstellen van begrotingen voor (nieuwbouw) projecten. Op basis van de equipment specificaties worden bij leveranciers offertes aangevraagd. Het beoordelen van deze offertes en selecteren van de juiste apparatuur behoren tot je taak. Hierbij zorg je ervoor dat de werkzaamheden binnen de afgesproken tijd en budget ?n conform de gestelde kwaliteit uitgevoerd worden. Je hebt intensief overleg met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s van je eigen en andere disciplines.

Functieomschrijving

Je bent klant- en resultaatgericht. Hierbij houd je steeds het overzicht over al je werkzaamheden. Je bent flexibel en je past je gemakkelijk aan in een groeiende en veranderende omgeving. Als Engineer coach je medewerkers op een natuurlijke manier. Je weet hoe je basic en detail engineering uitvoert. Verder ben je op de hoogte van de Pressure Equipment Directive. Je praat en schrijft net zo gemakkelijk in het Nederlands als in het Engels.Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren