Tekenaar/Constructeur Elektrotechniek & Instrumentatie

Sector: Ambacht
Niveau:
Plaats: Maastricht
Solliciteer

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

PBS (People's Business Support) bemiddelt hoger geschoold personeel voor vaste of tijdelijke functies bij bedrijfsleven en overheid. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote bedrijven als ondernemingen in het
midden- en kleinbedrijf. Maar ook buitenlandse opdrachtgevers maken steeds vaker gebruik van de expertise van ons bureau. Ook werken we voor landelijke en regionale overheden en voor grote en kleine adviesbureaus. Tot onze klantenkring behoren onder andere de top 10 onder de bouwondernemingen, woningbouwcorporaties, ingenieursbureaus, zorginstellingen, ZBO's, gemeentelijke en regionale overheidsinstanties.

Functieomschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Maastricht, zijn wij op zoek naar een Tekenaar/Constructeur Elektrotechniek & Instrumentatie.

Het uitwerken van elektrotechnische installaties en instrumentatie van nieuwbouw en aanpassingen aan bestaande installaties, ten behoeve van de?olie en gas, energie en food industrie.
Je werkt, onder aansturing van een constructeur of senior constructeur, zelfstandig 3D en 2D tekeningen uit.Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren