Senior Constructeur Piping

Sector: Bouw
Niveau:
Plaats: Maastricht
Solliciteer

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

PBS (People's Business Support) bemiddelt hoger geschoold personeel voor vaste of tijdelijke functies bij bedrijfsleven en overheid. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote bedrijven als ondernemingen in het
midden- en kleinbedrijf. Maar ook buitenlandse opdrachtgevers maken steeds vaker gebruik van de expertise van ons bureau. Ook werken we voor landelijke en regionale overheden en voor grote en kleine adviesbureaus. Tot onze klantenkring behoren onder andere de top 10 onder de bouwondernemingen, woningbouwcorporaties, ingenieursbureaus, zorginstellingen, ZBO's, gemeentelijke en regionale overheidsinstanties.

Functieomschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Maastricht, zijn wij op zoek naar een Senior Constructeur Piping.

Zelfstandig ontwerpen? (delen van) complexe installaties d.m.v. het (laten) maken van basisontwerpen, detailtekeningen, begrotingen en berekeningen ten behoeve van industri?le klanten.
Je verzorgt projectgerichte, technische correspondentie en stelt de specificaties op voor apparatuur en materialen.
Je rapporteert aan en ontvangt instructies direct van de Vestigingsleider.
Je begeleidt, instrueert en motiveert een groep constructeurs, tekenaar constructeurs en/of tekenaars en werkt samen met andere afdelingen c.q vestigingen op specifieke projecten.
Je bent bovendien verantwoordelijk voor de planning, de kostenbewaking, de rapportage, de tekentechnische en constructieve uitvoering van een project.Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren